Ne bízd a véletlenre!

Az ember már az életét is a telefonjában hordozza – gondolkodik a nagyim a modern kütyük világáról – és persze nem is igazán áll messze a valóságtól, hiszen nekem is nagyon nagy probléma lenne, hogy ha most fognák és eltüntetnék az életemből az okos telefonomat. Persze mindent meg lehet oldani, de ez nekünk fiatalabb generációknak már olyan mint az áram vagy a vezetékes víz, a gáz fűtés, hogy ha hirtelen eltüntetik nem igazán tudjuk mit kezdjünk a helyzettel és hogyan oldjuk meg.

Én például a munkám nagyon tetemes részét a telefonom segítségével oldom meg, hiszen kapcsolatot itt tartok a partnerekkel, de az email forgalmam is a telefonomon megy, még választ is ott szoktam írni, és persze az ügyféladatok is a készülékben találhatók, amikről félve mondom ki, de igazság szerint nem készül biztonsági mentés. Persze én is ezerszer megfogadtam már, hogy meg fogom oldani a biztonsági mentést, de mint tudjuk mindig a legfontosabb dolgok maradnak legutoljára, hiszen amíg nem történik baj, a biztonsági mentésnek sincs túl nagy relevanciája.

De mi történik, ha mégis balest ér valakit, és összetörik a telefonja, vagy a kijelzője bánja, vagy az egész készülék, de szüksége van róla az adatokra? Hova forduljon az ember, ahol biztos tudással, biztos eredménnyel és gyors munkával tudnak neki segítséget nyújtani? Rengeteg samsung telefon szerviz elérhető ma már Budapesten például, de melyikben nem kell majd csalatkoznunk?

Én most adok erre mindenkinek egy tökéletes ajánlást, mert én a saját példámon tanultam meg, hogy bizony szükség lehet rá, mert van olyan szervíz, aki nem hogy eredményt szolgáltatna, de még nehezebb helyzetbe hozza a hozzá forduló bajban lévőt, mint annak előtte volt. Éppen ezért, én azt javaslom, hogy ha bárkinek samsung telefon szervíz valik szükségessé, csak és kizárólag az androidszerviz.hu csapatát keresse fel, mert ők még a mások által elrontott és még jobban tönkretett készülékemet is tökéletesen meg tudták javítani. Biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni a munkájukban és a hozzáállásukban.