Imába foglalom a nevét

Én egészen egyszerűen imádom a természetet. Már egészen kicsi gyerekkoromtól kezdve azt tanultama nagyszüleimtől, akik akkoriban rengeteget vigyáztak rám, hogy a természet közeli élettől nincsen szebb dolog, és a természetben töltött munkánál nincs jobb hivatás a világon, ezért hát úgy döntöttem, hogy a mezőgazdaságban szeretnék munkát vállalni és boldogulni. Ez így is lett, és hihetetlen jól érzem magam a csapatban, nagyon szeretek bejárni dolgozni, amit azt gondolom, hogy sok ember nem mondhat el magáról. Iszonyat nagy élmény látni a mindennapi munka gyümölcsét, még akkor is, hogy ha iszonyatosan ki vagyunk szolgáltatva sokszor az időjárás viszontagságainak. Nem sokkal később pedig eljutottam oda, hogy már nem akartam lakásban lakni, sőt nagy keretet szerettem volna, ami öt-tíz év múlva majd az unokák számára is megfelelő játékos helyet, játszóteret és pihenést biztosít, ráadásul számunkra is hihetetlen pihenési lehetőség a feleségemmel. Persze ő inkább maradt volna a kényelmes lakásban, hiszen félt attól, hogy hogyan fogja bírni a nagy kert feladatait, de ahogy megtörétnt a költözés, már az első héten biztos volt benne ő is, hogy jó döntést hoztunk, mert teljesen megváltozott a kedve, a hangulata.

Most már a kert nem csak feladatokat ad, hiszen minden készen van, a fák szépen nőnek, sőt, számtalan közülük már gyümölcsöt is hoz, az unokák pedig egyre nagyobb szeretettel játszanak velünk a gyönyörű zöld füvön. Persze egyetlen nagy feladat maradt, és mindig is maradni fog, hiszen a füvet rendszeresen gondozni, vágni, kell, mert egy-egy nagyobb eső után hihetetlen gyorsasággal tud nőlni, azonban most a munkahelyem legjobb partnere, az umwelt segítségével erre is tökéletes megoldást találtunk, hiszen mi segíthetné jobban ezt a feladatot, mint egy kis traktor, fűnyíró.

Hihetetlen, hogy nem csak hogy könnyebbé és gyorssá teszi még ennek a nagyon nagynak mondható, kétezer négyzetméteres kertnek a rendezését, hanem egyszerűen élvezetté alakítja át. Mondanom sem kell, hogy így most az unokák is igyekeznek segítségünkre lenni a kerti feladatok ellátásában, főleg a fűnyírásban, hiszen mi lehetne élvezetesebb, mint a ngyszülőkkel egy kis traktor segítségével füvet nyírni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha csak lehetősége van rá, és nagyobb kertet művel, keresse fel az Umwelt munkatársait és ruházzon be egy ilyen kistraktorra, mert hihetetlen nagy segítség, és hosszú távú jó barát a kert művelését illetően.