Hihetetlen eredmények, hihetetlen csapat

Amikor én kialakítottam a vállalkozásom számára a saját weboldalamat még fogalmam sem volt arról, hogy ezzel az egy feladattal sokkal többet tettem a jövőbeli fejlődésért, mint hogyha ezer továbbképzésre vagy új képzésre iratkoztam volna be, hiszen egyéni vállalkozóként az embernek folyamatosan meg kell újulnia és tanulnia kell, hogy szélesíteni tudja a szolgáltatásai körét vagy a termékeinek palettáját. Én azonban úgy gondoltam, hogy ebben az évben az erre szánt összeget inkább egy saját internetes oldal kialakítására, költöm, ami hihetetlen eredményeket is hozott.

Persze nem volt ez számomra egy könnyű vagy egyszerű feladat, hiszen meg kellett találni a tökéletes eredményt biztosító partnereket, és ez rengeteg időt és energiát követelt tőlem, de azt kell mondjam, hogy maximális szinten megérte, hiszen a rendelések száma ez egekbe emelkedett, és a növekedés a tavalyi évhez képest hatalmas mérteket öltött. Köszönhető ez annak, hogy a weboldal egy tökéletesen modern technikával és Pazar design elemekkel felépített gyönyörű oldalt adott eredményként, és persze annak is, hogy a Fotoda csapata a termék fotózás során nem csak szép, hanem egyenesen gyönyörű képeket készített számomra.

Az ügyfelek ennek segítségével pedig már szinte nem is kell hogy gondolkodjanak a termék paraméterein, hiszen a fotók iszonyatosan szépek és részletgazdagok, ezáltal tényleg mindenki biztos lehet abban, hogy azt kapja a rendelés végén, amire a voksát adta. Nem kell attól tartania senkinek sem, hogy mást vagy másmilyen terméket kap, mint amit szeretett volna, hiszen pontosan meg tudja nézni a színárnyalatot, a méretet és az anyagot is, amiből a termék készült. Ennek pedig egyenes hozadéka az is, hogy az ügyfelek maradéktalanul elégedettek, és szinte már nem is fordul elő, hogy reklamációt kell kezelni vagy visszaküldéssel, cserével kell bajlódni. Ez pedig hihetetlen sok energiát megspórol számomra. Egyszóval maradéktalan elégedett vagyok az oldal eredményeivel és a Fotoda csapatának munkájával is, akiket csak ajánlani tudok bárki számára, aki tökéletes képeket és még tökéletesebb eredményeket szeretne elérni a termékfotók segítségével.