Ékszereim csodás képei

Amikor én eldöntöttem hogy ékszerész leszek és ráadásul nem egy nagy cég alkalmazásába szeretnék beállni, hanem szabadjára szeretném engedni az alkotókészségemet és a fantáziámat és egyéni vállalkozóként vágok bele az ékszerész létbe, azt mondhatom, hogy a nagymamámon kívül talán az egész család azt gondolta, hogy bizonyára elment az eszem, és nem hogy egy jól működő és biztos életszínvonalat nyújtó vállalkozást nem fogok tudni ebből így építeni, hanem bele fogok bukni és az összes pénzem elfogom veszíteni. A nagyi viszont csak annyit mondott, hogy annak idején ő hasonló dolgokat kellett átéljen persze más témakörben, de a bátorság szükséges akkor, hogy ha az ember biztos a dolgában és arra biztatott engem is, hogy ha tudom hogy meg tudom valósítani tűzön és vízen keresztül is amit elterveztem, akkor bizony ne hagyjam senkinek hogy eltántorítson ettől. Én pedig megfogadtam a tanácsát.

Azóta pedig nem csak hogy saját magam és a családom számára tudok minőségi életszínvonalat biztosítani, de már számtalan alkalmazottam is van, akik élvezik a közös munkát és szeretnek bejárni a céghez dolgozni. Nekem pedig ez mindennél többet jelent, hiszen a legeslegnagyobb titkolt vágyam az volt, hogy sok embernek tudjak munkát teremteni, ráadásul olyan munkahelyet, amit szeretnek és ahová szeretnek bejárni. Ez is sikerült.

Most már olyan projekteket valósítunk meg, mint új webshop és katalógus, amihez persze a fotoda csapata biztosítja számunkra az ékszerfotózás eredményeit, a csodás és egyben gyönyörű, részletgazdag képeket, aminek hatására minden vevőnk pontosan tudja hogy mit vásárol meg, mi kerül majd a dobozba, amit a futár egy napon belül le is szállít számára. Nélkülük és a termékfotózás eredményként átadott tökéletes képek nélkül biztosan nem menne ennyire ez a webshop és nem lennének ekkora eredményeink. Mindenkinek csak javasolni tudom őket és a munkájukat ha termékfotó, tárgyfotó, ékszerfotó vagy ételfotó kapcsán van szüksége segítségre. Biztos vagyok benne, hogy elégedettek lesznek a munkájukkal és annak eredményével.