A fiam legnagyobb szükséglete

Az ember a gyerekéért szinte bármit megtenne, és ezt nagyon sokáig, amíg nem volt saját gyerekem én se értettem igazán. Most azonban már tudom, hogy annak idején a szüleim és a nagyszüleim mire gondoltak és mit éltek át amikor azt mondták, hogy nagyon fontos vagyok nekik és még az utolsó betevőt is összeszedték csak hogy én tanulni tudjak vagy akár el tudjak menni egy versenyre, és hát később persze azért is, hogy a fővárosi egyetemet úgy tudjam végig csinálni, hogy ingázás nélkül, nappali tagozaton, egy kiadó lakás segítségével élhettem egészen négy éven keresztül. Most az én fiam áll a pályaválasztás előtt, és az én fiamért izgulunk az érettségi tekintetében, na és persze a felvételi miatt is, ami azért valljuk meg őszintén, hogy ha valaki komolyan gondolja a terveit már ilyen fiatalon is, akkor ennek segítője vagy gátja lesz, rövid távon minden féle képpen.

Az egyik legnehezebb feladat egy olyan budapesti lakás megtalálása, ahol nem túl messze a városközponttól, de azért nem a sűrű forgatag közepén, viszonylag nyugodtabb helyen, ahol tanulni is tud, el tudja tölteni a főiskolás éveket és örülni tud minden percnek amit a fiatalságából ebben az időszakban tölt el. Én tudom, hogy mennyi élmény és lehetőség éri ilyenkor az embert, és szeretnék neki megadni mindent, de anyagilag egészen egyszerűen azt látom, hogy most egy saját kiadó lakás bérlés nem fér bele a családi kasszába. Akárhogy szeretném, akárhogy sakkozok, sajnos nem fog összejönni.

Felvettem azonban a kapcsolatot a Global Best Property Zrt. csapatával, a kiadoszobabudapest.hu oldalon ugyanis láttam rengeteg gyönyörű lakást és azt láttam, hogy tudnak segíteni 7 kerület kiadó szoba tekintetében is. Nem is kellett csalódnom, hiszen nagyon kedvesen és gyorsan segítséget nyújtottak, és biztosítottak arról, hogy amikor szükség lesz a konkrét lakásra csak keressem fel őket és tudnak segítséget nyújtani a pontos lakás kiválasztásában. Így pedig legalább tudom hogy lesz lehetőségem biztosítani ezt számára a főiskola mellé.