A férjem ajándéka

A férfiakat nehéz meglepni, főleg akkor hogy ha valamilyen alkalom van, szülinap vagy névnap, én pedig kifejezetten nehéz helyzetben vagyok, hiszen közel tizenöt éve vagyok együtt a férjemmel, mindent tudok amit szeret és mindene meg is van, nehéz olyan dolgot kitalálni neki, ami igazán különleges, nem egy hétköznapi dolog, amiből van neki vagy amit sokat hord, és még meglepetést is ad számára. Persze mindig töröm a fejem, és itt sosem az értékről van szó, nem az áron van a hangsúly, akármilyen pici meglepetés is lehet, aminek örül és különleges. Számtalanszor sikerült már ez a küldetés, és én tényleg az a típus vagyok aki sosem adja fel, ezért megfogadtam, hogy ebben az évben is meglepem valamivel a szülinapjára.

Sokat gondolkodtam, hogy mivel tudnék igazán örömet okozni neki, és rájöttem, hogy imád futni, és van egy apple watch órája, amihez persze van neki szilikon szíja, ami a futáshoz tökéletes, hiszen kényelmes és rugalmas, na és persze strapabíró, de nem igazán van olyan szíja, ami az elegáns szettjeit kiegészítené, mint egy karkötő vagy hasonló kiegészítő.

Fel is léptem az applewatchshop.hu oldalra, amit az egyik nagyon jó barátnőm javasolt, és megrendeltem neki egy szíjat, ami nem volt más, mint egy apple watch milánói szíj. Ez ugyanis kellően elegáns, egyáltalán nem sportos, tökéletesen kiegészíti a szürke óráját és illeszkedik a szürke öltönyéhez, amit munka során egy-egy tárgyalás alkalmával minden hónapban fel kell hogy vegyen. Azt gondolom, hogy tökéletes ajándék lesz számára és örülni fog neki, talán még igazán meg is fog rajta lepődni. És már azt is tudom, hogy imádni fogja ezt az oldalt, ha megmutatom neki.